CD-ELISABETH
CDPiano | CDCello | CDZang | CDViool fr | nl | eng
cd koningin Elisabeth wedstrijd voice 2018
CD Voice 2018
NIEUW

De 2 cd-box van de Koningin Elisabethwedstrijd – Voice 2018
Beschikbaar op zaterdag 19 mei 2018.

Op de cd’s in deze box schitteren de 12 laureaten met de beste momenten van de sessie 2018. Voor een beter luistercomfort en een coherent geluid, is de eerste cd gewijd aan opera-aria’s, oratorium en Lieder, gebracht tijdens de 3 finaledagen in Bozar (met het Symfonieorkest van de Munt onder leiding van Alain Altinoglu), op de tweede cd staan alleen uitvoeringen met piano uit de eerste ronde en de halve finale in Flagey.

De Duitse bariton Samuel Hasselhorn, Eerste Prijs, krijgt veel ruimte op deze cd’s, met de meeste van zijn uitvoeringen tijdens de finale, maar ook een groot deel van zijn Liedprogramma uit de halve finale, en natuurlijk ook zijn Erlkönig uit de eerste ronde, een onvergetelijk hoogtepunt van deze wedstrijd. De Franse mezzosopraan Eva Zaïcik is ook goed vertegenwoordigd, met een selectie die een goed beeld geeft van de diversiteit van haar programma, van Bach over Moessorgski tot Rossini, Debussy en Tsjaikovski. De publieksprijzen zijn natuurlijk ook beide aanwezig: Charlotte Wajnberg (Canvas/Klara-Prijs), met haar aria Oh quante volte van Bellini uit de finale, en Marianne Croux (Prix Musiq’3), met een selectie van aria’s en Lieder uit de finale en de halve finale.

Kortom, een keuze die ons in staat stelt om de verscheidenheid aan stemmen die deze Zangwedstrijd kenmerkte, opnieuw te beluisteren, met een programma waarin de opera domineert, maar dat toch ruimte laat voor mooie kamermuziekmomenten.

Het programma van de 2 cd’s is beschikbaar HIER.

Als u de cd-box Voice2018 op deze website bestelt, krijgt u ook een onuitgegeven verrassings-cd van een oud-laureaat van de Koningin Elisabeth Zangwedstrijd.

De 2 cd-box van de Koningin Elisabethwedstrijd voor Zang 2018 is te verkrijgen tegen 35,00- € (+ 5,00- € verzendingskosten).

Uw bestelling wordt u onmiddellijk bij verschijning per post opgestuurd.

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving:  40,00- € in totaal naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • IBAN: BE 85363015206206 (BIC / Swift code: BBRUBEBB)
  BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier: “Voice 2018”, uw naam, uw volledig adres, uw telefoonnummer en e-mailadres (in geval van problemen)
cd Victor JULIEN-LAFERRIÈRE – Live at the Queen Elisabeth Competition 2017
Victor JULIEN-LAFERRIÈRE – Live at the Queen Elisabeth Competition 2017
NIEUW
[Meer info]

Victor Julien-Laferrière won op zesentwintigjarige leeftijd de allereerste Koningin Elisabethwedstrijd voor cello. In de lente van 2017 kwamen al zijn getalenteerde generatiegenoten bij elkaar in Brussel: deze wedstrijd winnen voor dergelijk prestigieuze en ontzagwekkende jury was een hele prestatie! Vooral de muzikaliteit van de kandidaten werd beoordeeld en beloond. Victor Julien-Laferrière viel op door zijn bijzonder rijpe persoonlijkheid en zijn aandachtige manier van luisteren naar zijn muzikale partners, zonder twijfel het resultaat van een rijke ervaring in de kamermuziek.
In het gezelschap van vooraanstaande partners ontdekken we op deze cd zijn volle en warme klank en een natuurlijke zeggingskracht zonder uiterlijk vertoon. Geen wonder dat hij het publiek tijdens de wedstrijd even sterk overtuigde als de jury!

Programma:
Joseph HAYDN – Celloconcerto n. 2 in D, Hob. VIIb:2
Johannes BRAHMS – Cellosonate n. 2 in F, Op. 99
Dmitri SJOSTAKOVITSJ – Celloconcerto n. 1 in Es, Op. 107

Victor Julien-Laferrière, cello
Théo Fouchenneret, piano / Orchestre Royal de Chambre de Wallonie – Frank Braley, dirigent /
Brussels Philharmonic – Stéphane Denève, dirigent

Speelduur: 80’38 – Digipak met boekje van 12 pagina’s in Nederlands, Frans en Engels
Live opnames op 17 en 20 mai 2017 in Flagey / Studio 4 en op 3 juni 2017 in het Paleis voor Schone Kunsten (Brussel)

De cd Victor Julien-Laferrière kost 18,00- € (+ 5,00- € verzendingkosten).

Uw cd wordt u onmiddellijk per post opgestuurd.

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving:  23,00- € in totaal naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • IBAN: BE 85363015206206 (BIC / Swift code: BBRUBEBB)
  BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier: “Victor Julien-Laferrière”, uw naam, uw volledig adres, uw telefoonnummer en e-mailadres (in geval van problemen)
cd Santiago CAÑÓN-VALENCIA – Live at the Queen Elisabeth Competition 2017
Santiago CAÑÓN-VALENCIA – Live at the Queen Elisabeth Competition 2017
NIEUW
[Meer info]

Santiago Cañón-Valencia is één van de jongste laureaten van de allereerste sessie van de Koningin Elisabethwedstrijd die gewijd is aan de cello. Zo een uitmuntend niveau en een plaats tussen de finalisten, dat vereist een zeer groot talent. Dat van Santiago – die de derde prijs behaalde op tweeëntwintigjarige leeftijd – vinden we terug op deze cd in het gezelschap van vooraanstaande partners en in drie complementaire aspecten: de voor sommigen aartsmoeilijke classicistische vuurproef, de kamermuziek, en tot slot de symfonische wereld. Dankzij de klasse, de virtuositeit en de bezieling van onze laureaat krijgen deze drie momenten een plaats onder onze kostbare herinneringen.

Programma:
Joseph HAYDN – Celloconcerto n. 1 in C, Hob. VIIb:1
Dmitri SJOSTAKOVITSJ – Sonate voor cello en piano in d, Op. 40
Dmitri SJOSTAKOVITSJ – Celloconcerto n. 1 in Es, Op. 107

Santiago Cañón-Valencia, cello
Naoko Sonoda, piano / Orchestre Royal de Chambre de Wallonie – Frank Braley, dirigent /
Brussels Philharmonic – Stéphane Denève, dirigent

Speelduur: 79’08 – Digipak met boekje van 12 pagina’s in Nederlands, Frans en Engels
Live opnames op 16 en 19 mai 2017 in Flagey / Studio 4 en op 2 juni 2017 in het Paleis voor Schone Kunsten (Brussel)

De cd Santiago Cañón-Valencia kost 18,00- € (+ 5,00- € verzendingkosten).

Uw cd wordt u onmiddellijk per post opgestuurd.

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving:  23,00- € in totaal naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • IBAN: BE 85363015206206 (BIC / Swift code: BBRUBEBB)
  BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier: “Santiago Cañón-Valencia”, uw naam, uw volledig adres, uw telefoonnummer en e-mailadres (in geval van problemen)
cd koningin Elisabeth wedstrijd cello 2017
CD Cello 2017 [Meer info]

De 4 cd-box met de mooiste momenten van de Koningin Elisabethwedstrijd voor Cello 2017 is beschikbaar. Victor Julien-Laferrière, Yuya Okamoto, Santiago Cañón-Valencia, Aurélien Pascal, Ivan Karizna, Brannon Cho, Sihao He, Seungmin Kang, Maciej Kułakowski, Christine JeongHyoun, Yan Levionnois, Bruno Philippe

Bestel NU uw 4 cd-box.
45,00- € (+ 5,00- € verzendingkosten).

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving:  50,00- € in totaal naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • IBAN: BE 85363015206206 (BIC / Swift code: BBRUBEBB)
  BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier: “Cello 2017”, uw naam, uw volledig adres, uw telefoonnummer en e-mailadres (in geval van problemen)
3 cd-box
Gidon Kremer (1967)
Edith Volckaert (1971)
Yuzuko Horigome (1980)
NIEUW
[Meer info]

Het label muso vervolgt zijn ontdekkingstocht door de archieven van de Muziekwedstrijd Koningin Elisabeth van België. Na de drie cd’s gewijd aan de pianisten Jean-Claude Vanden Eynden, Abdel Rahman El Bacha en Frank Braley, uitgekomen in 2016, is het moment aangebroken om te focussen op een ander belangrijk instrument van de wedstrijd: de viool.

Enkele historische uitvoeringen van de laureaten zijn nog beschikbaar en zijn al vele malen heruitgegeven, maar deze box met drie cd’s laat ons enkele onuitgegeven bladzijden uit de wedstrijd voor viool opnieuw beleven, aan de hand van drie laureaten met een heel verschillende persoonlijkheid.
Chronologisch beginnen we in mei 1967 – het jaar waarin Philippe Hirschhorn wint – met de allereerste opnames van een jonge Let van 20 jaar: Gidon Kremer. De derde laureaat van dat jaar is een uitzonderlijke muzikale persoonlijkheid. Zijn vurige spel houdt al de belofte in van een grote carrière, waarvan we inderdaad al vijftig jaar lang getuige zijn.
Daarna komt een heruitgave gewijd aan een Belgische violiste die een openbaring was in de wedstrijd van 1971: Edith Volckaert. Deze jonge Gentse was een vroegrijp talent en werd een grote internationale soliste en een begaafde pedagoge. Haar carrière werd op 42-jarige leeftijd afgebroken door ziekte. Zij werd vijfde laureate, en ondanks de vermoeidheid in de finale op enkele momenten in het 1e concerto van Sjostakovitsj, speelt zij met een stralende klank, een prachtige frasering, een heldere techniek, zich bewust van elke beweging, elke noot, en met een buitengewone eenvoud en natuurlijkheid. Onvergetelijk is haar 2e vioolconcerto van Bartók later op het laureatenconcert.
En tot slot beleven we in 1980 het succes van een Japanse laureate die het Belgische publiek en de internationale scene onmiddellijk ‘adopteren’: Yuzuko Horigome. De geweldige indruk tijdens de halve finale (haar sonate van Ysaÿe is gewoon prachtig) wordt bevestigd in de finale met een ongelooflijk muzikale sonate van Brahms, gevolgd door een concerto van Sibelius dat tot één van de mooiste bladzijden van de wedstrijd behoort.

Aan de vooravond van de eerste Koningin Elisabethwedstrijd die gewijd is aan de cello, in 2017 – tachtig jaar na de eerste Ysaÿewedstrijd, gewonnen door David Oistrakh – laat deze cd-box ons enkele van de grote momenten van de vioolwedstrijd herontdekken.

Deze 3 cd-box met heruitgaven van 3 eerdere laureaten van de Koningin Elisabethwedstrijd Viool is te verkrijgen tegen 45,00- €.

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving:  50,00- € in totaal naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • IBAN: BE 85363015206206 (BIC / Swift code: BBRUBEBB)

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier: “3 cd-box Heruitgaven Viool 2017”, uw naam, uw volledig adres, uw telefoonnummer en e-mailadres (in geval van problemen)

cd koningin Elisabeth wedstrijd piano 2016
CD Piano 2016 [Meer info]

De 4 cd-box met de mooiste momenten van de Koningin Elisabethwedstrijd voor piano 2016 is nog steeds beschikbaar. Lukáš Vondráček, Henry Kramer, Alexander Beyer, Chi Ho Han, Aljoša Jurinić, Alberto Ferro, Kana Okada, Dmitry Shishkin, Larry Weng, Leonardo Pierdomenico, Ruoyu Huang.

 

Bestel NU uw 4 cd-box.
45,00- € (+ 5,00- € verzendingkosten).

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving:  50,00- € in totaal naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • IBAN: BE 85363015206206 (BIC / Swift code: BBRUBEBB)

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier: “Piano 2016”, uw naam, uw volledig adres, uw telefoonnummer en e-mailadres (in geval van problemen)

3 cd-box
Jean-Claude Vanden Eynden (1964)
Abdel Rahman El Bacha (1978)
Frank Braley (1991)
[Meer info]

Na de twee boxen viool en piano, uitgegeven naar aanleiding van de 75e verjaardag van de Ysaÿe & Elisabethwedstrijd, verdiepte ‘muso’ zich in de uitzonderlijke archieven van de Wedstrijd om de opnames van enkele laureaten te actualiseren, niet alleen in werken met orkest, maar ook in kamermuziek.

Voor deze eerste reeks met heruitgaven staan 3 pianisten in de schijnwerpers voor een cd die helemaal aan hen is gewijd. Als eerste komt Jean-Claude Vanden Eynden aan bod, een groot en onbetwistbaar kunstenaar, die al bijna 60 jaar ritme en leven brengt in de Belgische muziekscène, ontdekt toen hij in 1964 op zestienjarige leeftijd de 3e plaats behaalde in de Wedstrijd! Daarna komt de Frans-Libanese Abdel Rahman El Bacha, die ten onrechte ontbreekt in de vorige box met heruitgaven. In 1978 maakte hij indruk door de sereniteit die hij als jongeman van 19 uitstraalde, en door zijn ongelooflijke muzikaliteit en zijn beheersing van vorm, sonoriteit en stijl. Frank Braley ten slotte maakt dit trio compleet. Hij won in 1991 met eenparigheid van stemmen, een consensus die al van bij het begin van de wedstrijd heerste. Terwijl hij gezegd had met 22 niet klaar te zijn om deze competitie aan te gaan, schonk hij een voor iedereen onvergetelijk moment van poëzie en muziek.

Dankzij de inspanningen om in de best mogelijke technische omstandigheden dit enorme erfgoed op punt te stellen, herbeleven we enkele grote momenten van de wedstrijd. De keuze voor deze eerste reeks van heruitgaven was niet gemakkelijk, maar zo wekken we de nieuwsgierigheid van de luisteraars naar toekomstige heruitgaven. Wordt vervolgd...

Deze 3 cd-box met heruitgaven van 3 eerdere laureaten van de Koningin Elisabethwedstrijd Piano is te verkrijgen tegen 45,00- € (+ 5,00- € verzendingkosten).

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving:  50,00- € in totaal naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • IBAN: BE 85363015206206 (BIC / Swift code: BBRUBEBB)

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier: “3 cd-box Heruitgaven 2016”, uw naam, uw volledig adres, uw telefoonnummer en e-mailadres (in geval van problemen)

CD Viool 2015 [Meer info]

De 4 cd-box met de mooiste momenten van de Koningin Elisabethwedstrijd voor viool 2015 is nog steeds beschikbaar. LIM Ji Young, Aleksey SEMENENKO, William HAGEN, Tobias FELDMANN, Stephen WAARTS, Mohri FUMIKA, KIM Bomsori, Thomas REIF, Rosanne PHILIPPENS

Bestel NU uw 4 cd-box.
45,00- € (+ 5,00- € verzendingkosten).

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving:  50,00- € in totaal naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • IBAN: BE 85363015206206 (BIC / Swift code: BBRUBEBB)

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier: “Viool 2015”, uw naam, uw volledig adres, uw telefoonnummer en e-mailadres (in geval van problemen)

Jodie DEVOS – Live at the Queen Elisabeth Competition 2014

De Belgische Jodie Devos legde in een vlot tempo het parcours van haar opleiding af, eerst in België, later in Groot-Brittannië. Door haar optredens op de podia van verschillende operahuizen kon zij daarna een rijk en veelzijdig repertoire opbouwen, zodat ze in 2014 haar kans waagde en zich met een aanstekelijk enthousiasme voorstelde aan de jury van de Koningin Elisabethwedstrijd. In deze veeleisende wedstrijd behaalde zij de tweede prijs en bovendien de publieksprijs, uitgereikt door Musiq3, waarmee ze niet alleen haar talent als musicus bewees, maar ook als vertolkster van emotie en schoonheid.

Op deze opname vinden we al haar optredens van de halve finale en de finale van de Wedstrijd. De jonge sopraan zingt op deze cd in vier talen, in een repertoire dat drie eeuwen overspant. Van Mozart tot Bernstein overtuigt ze ons door haar engagement, de stevigheid van haar vocale techniek en haar kennis van de verschillende stijlen. Van de intimiteit van het Lied en de melodie over het oratorium tot de grotere omvang van de opera, in alle genres bewijst Jodie Devos ons dat ze klaar is voor een mooie carrière. “Live” opnames liegen nooit.

Programma :
1 – Ludwig van BEETHOVEN – Erzittre, Erde - Preist des Erlösers Güte [Christus am Ölberge op. 85]
2 – Wolfgang Amadeus MOZART – Da schlägt die Abschiedsstunde [Der Schauspieldirektor]
3 – Richard STRAUSS – Ich schwebe [Fünf Lieder op. 48]
4 – Richard STRAUSS – Kling! [Fünf Lieder op. 48]
5 – Claude DEBUSSY – Apparition
6 – Giuseppe VERDI – Gualtier Maldè - Caro nome [Rigoletto]
7 – Jacques OFFENBACH – Les oiseaux dans la charmille [Les Contes d’Hoffmann]
8 – Joseph HAYDN – Es bringe die Erde Gras hervor - Nun beut die Flur [Die Schöpfung]
9 – Wolfgang Amadeus MOZART – Vorrei spiegarvi, oh Dio! KV 418
10 – Gaetano DONIZETTI – Ah tardai troppo - O luce di quest’anima [Linda di Chamounix]
11 – Richard STRAUSS – Amor [Sechs Lieder op. 68]
12 – Leonard BERNSTEIN – Glitter and be gay [Candide]

Jodie DEVOS, soprano
Daniel Thonnard, piano (1-7)
Symfonieorkest van de Munt – Roland Böer, dirigent (8-12)

Speelduur: 54’15 – Digipak
Boekje van 16 pagina’s in Nederlands, Frans en Engels
Live opnames op 18 mei 2014 in Flagey / Studio 4 en op 28 mei 2014 in het Paleis voor Schone Kunsten (Brussel)

De cd Jodie Devos kost 18,00- € (+ 5,00- € verzendingkosten).

Uw cd wordt u onmiddellijk per post opgestuurd.

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving:  23,00- € in totaal naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • IBAN: BE 85363015206206 (BIC / Swift code: BBRUBEBB)

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier: “CD Jodie Devos”, uw naam, uw volledig adres, uw telefoonnummer en e-mailadres (in geval van problemen)

CD Zang 2014 [Meer info]

De cd-box met de mooiste momenten van de Koningin Elisabethwedstrijd voor zang 2014 is nog steeds beschikbaar. Sumi HWANG, Jodie DEVOS, Sarah LAULAN, Yu SHAO, Hyesang PARK, Chiara SKERATH, Emöke BARÁTH, Daniela GERSTENMEYER, Seung Jick KIM, Levente PÁLL, Sheva TEHOVAL, Hansung YOO.

Bestel NU uw 3 cd-box.
37,50- € (+ 5,00- € verzendingkosten).

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving:  42,50- € in totaal naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • IBAN: BE 85363015206206 (BIC / Swift code: BBRUBEBB)

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier: Voice2014, uw naam, uw volledig adres, uw telefoonnummer en e-mailadres (in geval van problemen)

CD Piano 2013 [Meer info]

De 4 cd-box met de mooiste momenten van de Koningin Elisabethwedstrijd voor piano 2013 is nog steeds beschikbaar. Boris GILTBURG, Rémi GENIET, Mateusz BOROWIAK, Stanislav KHRISTENKO, ZUO Zhang, Andrew TYSON

Bestel NU uw 4 cd-box.
45,00- € (+ 5,00- € verzendingkosten).

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving:  50,00- € in totaal naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • vanuit België: 363-0152062-06
  • vanuit het buitenland:
   IBAN: BE 85363015206206
   BIC / Swift code: BBRUBEBB

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier: Piano 2013, uw naam, uw volledig adres, uw telefoonnummer en e-mailadres (in geval van problemen)

5CD 75 Years Ysaÿe & Queen Elisabeth PIANO Competition [Meer info]

De 4 cd-box die uitgebracht wordt ter gelegenheid van de 75ste verjaardag van de Eugène Ysaÿewedstrijd en de Koningin Elisabethwedstrijd voor piano is nog steeds beschikbaar.

Bestel NU uw 5 cd-box.

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving:  47,50- € in totaal naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • vanuit België: 363-0152062-06
  • vanuit het buitenland:
   IBAN: BE 85363015206206
   BIC / Swift code: BBRUBEBB

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier: 5CD 75 Years Piano, uw naam, uw volledig adres, uw telefoonnummer en e-mailadres (in geval van problemen)

CD Viool 2012 [Meer info]

De cd-box met de mooiste momenten van de Koningin Elisabethwedstrijd voor viool 2012 is nog steeds beschikbaar.
Andrey BARANOV, NARITA Tatsuki, SHIN Hyun Su, Esther YOO, TSENG Yu-Chien, Artiom SHISHKOV

Bestel NU uw 3 cd-box en u ontvangt de bonus-cd.
45,00- € (+ 5,00-€ verzendingkosten).

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving:  50,00- € in totaal naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • vanuit België: 363-0152062-06
  • vanuit het buitenland:
   IBAN: BE 85363015206206
   BIC / Swift code: BBRUBEBB

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier: Viool2012, uw naam, uw volledig adres, uw telefoonnummer en e-mailadres (in geval van problemen)

4CD 75 Years Ysaÿe & Queen Elisabeth Violin Competition [Meer info]

De 4 cd-box die uitgebracht wordt ter gelegenheid van de 75ste verjaardag van de Eugène Ysaÿewedstrijd en de Koningin Elisabethwedstrijd voor viool is nog steeds beschikbaar.

Bestel NU uw 4 cd-box.
40,00- € (+ 5,00-€ verzendingkosten).

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving:  45,00- € in totaal naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • vanuit België: 363-0152062-06
  • vanuit het buitenland:
   IBAN: BE 85363015206206
   BIC / Swift code: BBRUBEBB

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier uw naam, uw volledig adres en telefoonnummer + cd naam "4CD 75 Years" (in geval van problemen) en “4CD 75 Years”

CD Zang 2011 [Meer info]

De 2 cd-box met de mooiste momenten van de Koningin Elisabethwedstrijd voor zang 2011 is nog steeds beschikbaar.
Haeran HONG, Thomas BLONDELLE, Elena GALITSKAYA, Anaïk MOREL, Konstantin SHUSHAKOV, Clémentine MARGAINE & Stanislas de BARBEYRAC, Nikola DISKIC, Hwang INSU, EungKwang LEE, Sébastien PAROTTE, Elizabeth ZHAROFF

Bestel NU uw 2 cd-box en u krijgt een 3de cd “Encore”.
37,50- € (+ 5,00-€ verzendingkosten).

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving  (42,50- €) naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • vanuit België: 363-0152062-06
  • vanuit het buitenland:
   IBAN: BE 85363015206206
   BIC / Swift code: BBRUBEBB

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier uw naam, uw volledig adres en telefoonnummer + cd naam (in geval van problemen)

CD Piano 2010 [Meer info]

De cd-box met de mooiste momenten van de Koningin Elisabethwedstrijd voor piano 2010 is nog steeds beschikbaar.
Denis KOZHUKHIN, Evgeni BOZHANOV, Hannes MINNAAR, Yury FAVORIN, Tae-Hyung KIM, Da Sol KIM

Bestel NU uw 3 cd-box en u ontvangt de bonus-cd “Encore”.
45,00- € (+ 5,00-€ verzendingkosten).

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving  (50,00- €) naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • vanuit België: 363-0152062-06
  • vanuit het buitenland:
   IBAN: BE 85363015206206
   BIC / Swift code: BBRUBEBB

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier uw naam, uw volledig adres en telefoonnummer + cd naam (in geval van problemen)

CD Viool 2009 [Meer info]

De 3cd-box met de mooiste momenten van de Koningin Elisabethwedstrijd voor viool 2009 is nog steeds beschikbaar.

45,00- € (+ 5,00-€ verzendingkosten).

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving  (50,00- €) naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • vanuit België: 363-0152062-06
  • vanuit het buitenland:
   IBAN: BE 85363015206206
   BIC / Swift code: BBRUBEBB

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier uw naam, uw volledig adres en telefoonnummer + cd naam (in geval van problemen)

CD Zang 2008 [Meer info]

De 2cd-box met de mooiste momenten van de Koningin Elisabethwedstrijd voor zang 2008 is nog steeds beschikbaar.

37,50- € (+ 5,00-€ verzendingkosten).

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving  (42,50- €) naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • vanuit België: 363-0152062-06
  • vanuit het buitenland:
   IBAN: BE 85363015206206
   BIC / Swift code: BBRUBEBB

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier uw naam, uw volledig adres en telefoonnummer + cd naam (in geval van problemen)

CD Piano 2007 [Meer info]

De 3cd-box met de mooiste momenten van de Koningin Elisabethwedstrijd voor piano 2007 is nog steeds beschikbaar.

45,00- € (+ 5,00-€ verzendingkosten).

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving  (50,00- €) naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • vanuit België: 363-0152062-06
  • vanuit het buitenland:
   IBAN: BE 85363015206206
   BIC / Swift code: BBRUBEBB

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier uw naam, uw volledig adres en telefoonnummer + cd naam (in geval van problemen)

CD Viool 2005 [Meer info]

De 3cd-box met de mooiste momenten van de Koningin Elisabethwedstrijd voor viool 2005 is beschikbaar.
Sergey KACHATRYAN, Iossif IVANOV, Sophia JAFFÉ...

40,00- € (+ 5,00-€ verzendingkosten).

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving  (45,00- €) naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • vanuit België: 363-0152062-06
  • vanuit het buitenland:
   IBAN: BE 85363015206206
   BIC / Swift code: BBRUBEBB

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier uw naam, uw volledig adres en telefoonnummer + cd naam (in geval van problemen)

CD Zang 2004 [Meer info]

De 2cd-box met de mooiste momenten van de Koningin Elisabethwedstrijd voor zang 2004 is beschikbaar.
Iwona SOBOTKA, Hélène GUILMETTE, Shadi TORBEY...

30,00- € (+ 5,00-€ verzendingkosten).

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving  (35,00- €) naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • vanuit België: 363-0152062-06
  • vanuit het buitenland:
   IBAN: BE 85363015206206
   BIC / Swift code: BBRUBEBB

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier uw naam, uw volledig adres en telefoonnummer + cd naam (in geval van problemen)

CD Piano 2003 [Meer info]

De 3cd-box met de mooiste momenten van de Koningin Elisabethwedstrijd voor piano 2003 is beschikbaar.
Severin von ECKARDSTEIN, Wen-Yu SHEN, Roberto GIORDANO...

40,00- € (+ 5,00-€ verzendingkosten).

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving  (45,00- €) naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • vanuit België: 363-0152062-06
  • vanuit het buitenland:
   IBAN: BE 85363015206206
   BIC / Swift code: BBRUBEBB

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier uw naam, uw volledig adres en telefoonnummer + cd naam (in geval van problemen)

CD Viool 2001 [Meer info]

De 3cd-box met de mooiste momenten van de Koningin Elisabethwedstrijd voor viool 2001 is beschikbaar.
Baiba SKRIDE, Ning KAM, Barnabás KELEMEN...

40,00- € (+ 5,00-€ verzendingkosten).

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving  (45,00- €) naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • vanuit België: 363-0152062-06
  • vanuit het buitenland:
   IBAN: BE 85363015206206
   BIC / Swift code: BBRUBEBB

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier uw naam, uw volledig adres en telefoonnummer + cd naam (in geval van problemen)

CD Zang 2000 [Meer info]

De 2cd-box met de mooiste momenten van de Koningin Elisabethwedstrijd voor zang 2000 is beschikbaar.
Marie-Nicole LEMIEUX, Marius BRENCIU, Olga PASICHNYK...

30,00- € (+ 5,00-€ verzendingkosten).

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving  (35,00- €) naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • vanuit België: 363-0152062-06
  • vanuit het buitenland:
   IBAN: BE 85363015206206
   BIC / Swift code: BBRUBEBB

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier uw naam, uw volledig adres en telefoonnummer + cd naam (in geval van problemen)

CD Piano 1999 [Meer info]

De 3cd-box met de mooiste momenten van de Koningin Elisabethwedstrijd voor piano 1999 is beschikbaar.
Vitaly SAMOSHKO, Alexander GHINDIN, Ning AN...

40,00- € (+ 5,00-€ verzendingkosten).

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving  (45,00- €) naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • vanuit België: 363-0152062-06
  • vanuit het buitenland:
   IBAN: BE 85363015206206
   BIC / Swift code: BBRUBEBB

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier uw naam, uw volledig adres en telefoonnummer + cd naam (in geval van problemen)

CD Viool 1997 [Meer info]

De 3cd-box met de mooiste momenten van de Koningin Elisabethwedstrijd voor viool 1997 is beschikbaar.
Nikolaj ZNAIDER, Albrecht BREUNINGER, Kristof BARÁTI...

40,00- € (+ 5,00-€ verzendingkosten).

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving  (45,00- €) naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • vanuit België: 363-0152062-06
  • vanuit het buitenland:
   IBAN: BE 85363015206206
   BIC / Swift code: BBRUBEBB

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier uw naam, uw volledig adres en telefoonnummer + cd naam (in geval van problemen)

CD Zang 1996 [Meer info]

De cd met de mooiste momenten van de Koningin Elisabethwedstrijd voor zang 1996 is beschikbaar.
Stephen SALTERS, Ana Camelia STEFANESCU, Eleni MATOS...

20,00- € (+ 5,00-€ verzendingkosten).

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving  (35,00- €) naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • vanuit België: 363-0152062-06
  • vanuit het buitenland:
   IBAN: BE 85363015206206
   BIC / Swift code: BBRUBEBB

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier uw naam, uw volledig adres en telefoonnummer + cd naam (in geval van problemen)

1951>2001 Hoogtepunten (3 cd’s) [Meer info]

Het koffertje met 3 cd’s, Hoogtepunten, is een discografische uitgave van enkele hoogtepunten van 50 jaar wedstrijd.
REPIN, EL-BACHA, ASHKENAZY, BRALEY, HIRSHHORN, AFANASSIEV, LEMIEUX...

30,00- € (+ 5,00-€ verzendingkosten).

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving  (35,00- €) naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • vanuit België: 363-0152062-06
  • vanuit het buitenland:
   IBAN: BE 85363015206206
   BIC / Swift code: BBRUBEBB

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier uw naam, uw volledig adres en telefoonnummer + cd naam (in geval van problemen)

1951>2001 50 Years of Emotion (12 cd’s) [Meer info]

Alle eerste laureaten, een selectie van de meest markante laureaten, de beste Belgische laureaten: 12 cd’s die de ganse geschiedenis van het Concours van 1951 tot 2001 overlopen samen in één koffertje.
KREMER, UCHIDA, FLEISHER, MOGUILEVSKY, KOGAN, SITKOVETSKY, ZNAIDER…

120,00- € (+ 5,00-€ verzendingkosten).

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving  (135,00- €) naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • vanuit België: 363-0152062-06
  • vanuit het buitenland:
   IBAN: BE 85363015206206
   BIC / Swift code: BBRUBEBB

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier uw naam, uw volledig adres en telefoonnummer + cd naam (in geval van problemen)

1951>2001 A Queen’s Competion (DVD) [Meer info]

Met de kostbare hulp van de VRT en de RTBF, en aan de hand van onuitgegeven beeldmateriaal hebben Michel Stockhem en Benoît Vlietinck in 2001 een archieffilm gemaakt (99’) waarin men de emoties van één van de grootste concours ter wereld opnieuw kan beleven.

25,00- € (+ 5,00-€ verzendingkosten).

 • Visa / Mastercard: Klik HIER
 • Bankoverschrijving  (30,00- €) naar:
  Off The Records bvba
  Albaniëstraat 69 – B-1060 Brussel – België
  • vanuit België: 363-0152062-06
  • vanuit het buitenland:
   IBAN: BE 85363015206206
   BIC / Swift code: BBRUBEBB

BELANGRIJK: vermeld duidelijk op het overschrijvingsformulier uw naam, uw volledig adres en telefoonnummer + cd naam (in geval van problemen)

 

verkoopsvoorwaarden cd [Meer info]
Meer informatie ? Stuur een e-mail
Tel. +32 (0)497 39 33 39

 

CD-ELISABETH

Off The Records bvba – Albanïestraat 69 – B-1060 Brussel – Belgïe
T. +32 (0)497 39 33 39 – E-mail : info@cd-elisabeth.be

cobra.be canvas.be radio klara.be musiq3.be knack.be levif.be demorgen.be